As Featured In

Now in 75 Countries

Rreth Enciklopedisë Piano

Metoda jonë

Metoda jonë nuk bazohet në rregulla, por në logjikë dhe mirëkuptim. Nuk kemi ndërmend të mësojmë pianistët e ardhshëm për të luajtur pa kuptuar muzikën. Ndryshe nga metodat konvencionale të piano-mësimdhënies, teknikat tona nuk i skllavërojnë studentët në një sërë rregullash komplekse që vetëm pak mund t'i kuptojnë, dhe se vetëm muzikantët profesionistë janë në gjendje të zotërojnë pas një jete të plotë studimi.

Jini të përgatitur për të shijuar më shumë se pesëqind faqe të mësimeve interaktive, më shumë se tre mijë animacione, imazhe interaktive dhe regjistrime piano. Bëhuni pjesë e një komuniteti ku do të jeni në gjendje të bëni pyetje, të takoni pianistë dhe muzikantë të tjerë duke marrë të njëjtat mësime si ju, të ndani progresin tuaj, dhe të ngarkoni video dhe regjistrime audio, duke marrë pjesë në gara muzikore.

Zotërimi i artit të kompozimit muzikor dhe improvizimit nuk do të rezervohet më për muzikantët e aftë dhe të talentuar që janë në gjendje t'i kushtojnë gjithë jetën e tyre mësimit të muzikës dhe pianos.

Misioni ynë

Misioni ynë është të ndryshojmë mënyrën se si njerëzit mësojnë piano në të gjithë botën.

Për të provuar se është një gënjeshtër që vetëm 'të talentuarit' mund të kompozojnë dhe të kuptojnë me të vërtetë muzikën.
Për t'i treguar botës se muzikantët nuk lindin - ato janë bërë. Të lejojmë që pianistët të bëhen jo vetëm përkthyes, por edhe të kenë lirinë e të qenit në gjendje të improvizojnë dhe të krijojnë muzikën e tyre.

Ne duam t'i japim fund frustrimit të të gjithë lojtarëve të pianos dhe t'u tregojmë se si me koncepte të thjeshta por të fuqishme do të jenë në gjendje të kuptojnë me të vërtetë se si funksionon muzika dhe do të jenë në gjendje të luajnë piano me liri dhe zotërim. Koncepte që për fat të keq nuk mësohen në mësimet tradicionale të pianos.

Ky është misioni për të cilin të gjithë anëtarët e ekipit tonë janë të angazhuar, duke pritur që të nxjerrë në një epokë të re në historinë e mësimit të pianos.

Përgatituni për të shijuar një eksperiencë unike të të mësuarit në piano.

 

Arrijnë të gjitha ëndrrat tuaja muzikore Filloni të

Mëso atë që të gjithë muzikantët e mëdhenj e dinë, por mësuesit nuk Filloni me mësime falas që do t'ju tregojnë se çfarë nevojitet për të qenë në gjendje të improvizoni, të luani me vesh dhe të shkruani muzikë - hap pas hapi.

Shihni kurset Premium
| English | Spanish | Indonesian | Portuguese | Afrikaans | Amharic | Arabic | Azerbaijani | Bulgarian | Bengali | Bosnian | Catalan | Czech | German | Greek | Estonian | Finnish | French | Hausa | Hindi | Croatian | Armenian | Hebrew | Georgian | Dutch | Albanian | Filipino | Chinese Simplified | Danish | Gujarati | Haitian Creole | Hungarian | Icelandic | Italian | Japanese | Kannada | Kazakh | Khmer | Korean | Latvian | Lithuanian | Macedonian | Malay | Malayalam | Maltese | Marathi | Mongolian | Norwegian | Pashto | Persian | Polish | Romanian | Russian | Serbian | Slovak | Slovenian | Somali | Swahili | Swedish | Tamil | Telugu | Thai | Turkish | Ukrainian | Urdu | Uzbek | Welsh |